Sådan får du råd til at investere

Sådan får du råd til at investere

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Har du nogensinde overvejet at prøve at investere? Du har sikkert haft tanken, at det kunne være lækkert med en hurtig aktiegevinst, så økonomien kunne få et løft i den rigtige retning. Det er slet ikke så svært at komme i gang med at investere. Alt foregår online, så du kan sidde derhjemme og udvælge de rigtige investeringsmuligheder – og der er en del muligheder at vælge imellem. Det er et faktum, at det aldrig har været lettere for os almindelige danskere, at investere i aktier og andre værdipapirer. Spørgsmålet er så bare – hvordan får du råd til at investere?

Sådan får du råd til at investere

Hvordan får du råd til at investere?

Medmindre du har en solid bankkonto, som du kan bruge til investeringer, så må du finde pengene et andet sted. Du behøver dog ikke at have mange tusinde kroner på kontoen for at sætte skub i investeringerne. Du kan starte din investering med beløb helt ned til 100-200 kr. Det er klart, at afkastet ved en investering på 100 kroner vil være ret begrænset, men hvis du kan afsætte f.eks. 500 kroner hver måned, så kan det blive til en anselig sum over en årrække. Prøv f.eks. denne beregner der viser et estimeret afkast på din investering. Spørgsmålet er så, hvordan du får frigivet et månedligt beløb, som du kan investere for. Der er umiddelbart to muligheder – enten skal du tjene flere penge, eller også skal du skære ned på nogle af dine udgifter. Her får du nogle forslag, som kan hjælpe dig lidt på vej.

Benyt dig af rabatter og tilbud

Ved at være en lille smule omkostningsbevidst kan du spare mange penge. Det er super nemt at finde gode tilbud overalt på nettet. F.eks. kan du bruge app’en ”Minetilbud”, hvor en lang række tilbudsaviser er samlet. I Minetilbud kan du indtaste de varer, du ofte bruger, og så får du automatisk besked, når de er på tilbud. Velkomstbonusser og rabatkoder er en anden oplagt mulighed for at finde penge til investering. Der findes mange webshops, der tilbyder store rabatter, når du handler eller registrerer dig på siden. Der er især mange virksomheder i spilindustrien, som tilbyder velkomstbonusser. Du spare mange penge hver måned ved at finde de rette rabatter og tilbud.

Slip af med dyr gæld

Hvis du har lån, som du betaler af på, kan du undersøge, om der er penge at spare ved at låne pengene et andet sted til en billigere rente. Hvis du har flere lån, kan det ofte betale sig at omlægge alle lånene til ét samlet lån. På den måde kan du ofte spare en del renteudgifter og omkostninger, som du i stedet kan bruge til f.eks. investering. Der er selvfølgelig også mulighed for at låne penge til at investere for. Det vil dog sjældent kunne betalte sig, da omkostningerne på lånet næsten altid vil være højere end afkastet på investeringen.

Slip af med dyr gæld

Find billigere abonnementer og TV pakker

Mange af os er tilbøjelige til at oprette et abonnement og så bare lade det køre i årevis, uden at vi tænker nærmere over det. Hvis du gennemgår alle dine abonnementer til mobiltelefoni, fitness, musiktjenester og lignende, vil du sikkert kunne få en tilsvarende aftale andre steder men til lavere priser. Måske bruger du ikke alle abonnementerne mere, så nogle helt kan fjernes. TV-pakker er et andet oplagt sted at spare penge, som du kan bruge til investering. Efterhånden som alt TV kan streames, vil du kunne nøjes med at betale for de kanaler, du ønsker at beholde. Derudover findes der en masse kanaler, som du kan streame helt gratis.

Få et ekstra job

Den sidste mulighed er måske den mindst attraktive, men omvendt behøver du ikke at give afkald på andre goder. Ved at få et ekstra job kan du sagtens tjene penge nok til at starte en fornuftig investering. Et ekstra job behøver ikke at være en avisrute kl. 4 om morgenen. Der er nemlig en masse andre muligheder, og mange jobs kan udføres hjemmefra. Du kan f.eks. skrive artikler, bygge hjemmesider, yde lektiehjælp mm. Det gælder blot om at finde ud af, hvad du er god til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *