Billigste Kviklån – Find det bedste kviklån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Herunder finder du dagens mest aktuelle og opdaterede tilbud på nogle af de billigste kviklån. Husk at justere og tilpasse lånebeløb og din alder for at få vist de rette tilbud til lige præcist det du ønsker, så du kan finde det bedste kviklån.

Renten afhænger af lånebeløb og tilbagebetalingstid. 

  • Ansøgning er gratis og uforpligtende.
  • Brug pengene til lige hvad du vil.
  • Tip →  Ansøg 2-3 steder og vælg det bedste tilbud

Billige lån

Kviklån

Et kviklån er en populær for for forbrugslån og har en stor fleksibilitet, fordi du kan låne større såvel som mindre beløb – helt op til 350.000 kr. Løbetiden kan du selv vælge fra 30 dage til flere år.

ÅOP er også helt afgørende for, om du kan betale kviklånet tilbage. ÅOP er et mere dækkende tal end renten, fordi der i ÅOP er medregnet alle årlige omkostninger ved et kviklån. Hvis du kun ser på renten, får du derimod ikke alle omkostninger med.

Det er selvfølgelig helt overflødigt at sige det… Men du skal selvfølgelig gå efter et lån med den lavest mulige ÅOP. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og alle udgifterne til dit kviklån skulle derfor gerne være medregnet, når du tjekker ÅOP hos udbyderen af lånet. Tilbagebetalingstiden på et kviklån kan også variere og der kan være andre skjulte omkostninger i forbindelse med indfrielse af lånet.

Derfør bør du selvfølgelig have dette med i dine overvejelser. Er der en masse omkostninger forbundet med at indfri lånet før tid, så kan det ende med at det billige lån pludselig kommer til at koste dig en masse penge, og dermed vælte budgettet og dermed bringe dig i en situation hvor du er kandidat til Luksusfælden :-)))

FÅ Gratis kviklån og quicklån

Du kan være heldig at finde en udbyder, der tilbyder et gratis kviklån. Det gælder selvfølgelig kun det første lån, og herefter skal du betale gebyr og renter på lige fod med andre låntagere. En anden fordel ved kviklån er, at du kan oprette dem hvor som helst, fordi det blot kræver en internetforbindelse at komme i gang med et kviklån.

Trustpilot bliver din nye ven når du leder efter kviklån

Hvis du ikke allerede kender Trustpilot, kan det være en fordel at lære denne hjemmeside at kende lige præcis i forbindelse med kviklån. På Trustpilot anmeldes nemlig også kviklån, hvor brugere uafhængigt af udbydere kan give deres mening til kende. Det skaber en vis åbenhed omkring låne-udbuddet, og du kan bruge anmeldelserne til at pejle efter, hvilket kviklån du skal vælge. En enkelt dårlig anmeldelse bør dog ikke skræmme dig væk. Der kan jo være tale om en kunde, som har misforstået lånets præmisser, eller der er måske sket en fejl fra låneudbyderens side, som ikke plejer at ske. Dette kan sikkert hjælpe dig med valg af det rette kviklån.

Populære kviklån

Populariteten af kviklån synes at bliver forstærket nærmest dag for dag. Der optages i dag i 1000-vis af kviklån i Danmark hver eneste dag. Så kan man spørge sig selv om hvem der dog optager alle disse kviklån til relativt dyre renter og gebyrer. Det kan jo ikke alle være personer der styrer direkte mod en deltagelse i TV programmet Luksusfælden ? Det kan for nogle være et sidste desperat forsøg på at redde en fastlåst og sammenklistret økonomi, der er som tapet sammen med gaffatape.

Populariteten af kviklånene vil ingen ende tage synes at være dagligdagen, og mon ikke vi også de kommende år ser flere og flere lån og udlån, og måske flere typer af kviklån på markedet,  Det er vurderingen herfra for der skal altså bare penge og kontanter til for at samfundet kører rundt. Det pengeløse og det kontantløse samfund ligger noget ude i fremtiden, og så længe der er personer der mangler penge, vil der være udlånere og dermed personer der tager kviklån til forbrug, til rejser og samlelån til at betale afdrag på tidligere optagede kviklån… sådan bliver det nok bare ved, for folk vil alle dage låne penge.

Beløbsgrænser på kviklån

Med et kviklån kan du låne helt op til 350.000. Kviklån kan derfor bruges til både små og store investeringer. Løbetiden (den tid, der går inden lånet skal betales tilbage) kan justeres fra 30 dage og op til flere år. Så du får masser af fleksibilitet med denne type lån.

Quicklån
Quicklån ER super hurtige – du får som regel dine penge udbetalt allerede samme dag, som du optager lånet. Når du har ansøgt om et quicklån, går der derfor ikke lang tid, før du kan smutte ud og bruge penge på lige det, du ønsker dig.

Du kan ansøge om et quicklån, næsten lige meget hvor du er. Dvs. alle steder, hvor der er en internetforbindelse. Så hvis du sidder sammen med kammeraterne og finder ud af, at der ikke lige er penge til den næste ferie eller et fedt musik-anlæg, er det bare om at komme ind på nettet og tjekke, om der ikke er et quicklån, der passer til jer.

Quick lån

De fleste internetbanker har en låneberegner, hvor du kan tjekke quicklånets omkostninger – altså hvor meget lånet kommer til at koste. Kig især på ÅOP og renter, fordi det er tallene, der fortæller, hvor meget du skal betale tilbage. Tjek også løbetiden, så du ved, hvornår dit quick lån skal være betalt tilbage. Uanset hvad du vælger at låne til, er det selvfølgelig smartest, at du kan nå at betale dit quicklån tilbage, så du undgår ekstra renter og gebyrer.

God jagt på dit næste quicklån!

Kviklån på nettet


Vi er en dansk service tjeneste med speciale i finans og sammenligning af forskellige lånetyper som ofte er de hurtige lån, nemme lån og ikke sjældent lån uden sikkerhed. 1000kilder.dk udbyder altså ikke selv kviklån eller tilbyder andre typer for direkte lån af penge til slutkunder.

Vi er en formidlingstjeneste hvor du med få klik kan få overblikket over det danske marked for kviklån. Du kan nemt og bekvemt og med få klik finde frem til det lån som passer til dig. Du får dermed overskuelig og muligheder for kviklån præsenteret på en måde således at du med det samme kan klikke dig til et par gode muligheder.

Fordele ved kviklån


Der er både fordele og ulemper ved et kviklån. En af de store og klare fordele ligger i selve navnet – kviklån og som den kvikke læser du er ved du godt at det betyder at det kan gå stærkt med at låne pengene. I nogle tilfælde kan den slags lån være udbetalt inden for få minutter.

Sådan finder du det billigste kviklån

Det kan være lidt af en jungle at sætte sig ind i de mange forskellige lånetilbud, du finder på nettet. Hvordan finder du så det rette kviklån, og / eller det billigste kviklån ? Ganske enkelt ved at se dig godt for. Hold altid øje med de årlige omkostninger i procent – den såkaldte ÅOP som er et udtryk for de samlede omkostninger inklusive renter og diverse omkostninger og gebyrer ved lånet.

For at sammenligne på et korrekt grundlag bør du faktisk ansøge om kviklån flere steder. For det første er det selvfølgelig ikke sikkert at du bliver godkendt af alle låne-udbydere, men af dem som tilbyder dig et lån, kan du så vælge det lån med de betingelser der nu engang passer dig bedst. Det kan f.eks være det lån med de laveste renter, den laveste ÅOP, den hurtigste udbetaling, eller der hvor du til enhver tid kan indfri lånet uden yderligere omkostninger.

Kviklån 18 år

Er du gammel nok til at optage et kviklån? Du skal være minimum 18 år for at ansøge om et kviklån. I nogle tilfælde skal du være enten 20 eller 23 år. Du kan hos hver enkelt låneudbyder se, hvilken alder du skal have, der hvor du opretter lånet, og altså om du kan få et kviklån når du er fyldt 18 år.

Aldersgrænsen på 18 år er lavet for at sikre, at helt unge mennesker under 18 år ikke kan oprette kviklån uden reelt at vide, hvad de går ind til.

Du kan optage et kviklån fra den dag, du fylder 18 år. Står du og mangler penge til kørekortet eller den næste ferie med vennerne, er kviklån altså en oplagt mulighed. Ved nogle kviklån skal du være lidt ældre end 18 år. Hvor gammel du skal være, kan du se ved det enkelte lån. Ved nogle låneudbydere skal du som tidligere nævnt være 20 eller 23 år for at optage et kviklån.

Derfor skal du vælge et kviklån

Der kan være mange fordele ved at vælge at optage et kviklån. Først og fremmest handler det selvfølgelig om at det går hurtigt, det er nemt og bekvemt, og så er det selvfølgelig heller ikke uden betydning af du selv bestemmer hvad du vil bruge pengene til.

Straks kviklånet er indbetalt på din konto kan du bruge dem på hvad du har lyst til. Nogle vælger at optage et større kviklån for at få ryddet ud i gammel gæld, og få mindre lån ryddet af vejen.

Kviklån er hurtigt, nemt og let

Hos os på 1000kilder.dk er vi udemærket klar over at det kan være en vanskelig opgave, at holde styr på alle informationerne vedr de forskellige typer af kviklån. Betingelserne er nemlig ikke ens hos låneudbyderne så du kan ikke blot sammenligne på samme måde som du kan sammenligne prisen på en mikrofon eller et produkt hvor prisen kan Googles ved hjælp af typenummeret.

Kviklånene kræver lidt mere tid for at sammenligne. Dog er en god rettesnor selvfølgelig altid de årlige omkostninger i procent – den såkaldte ÅOP, men der kan være flere betingelser og paragraffer du skal være opmærksom på. Det bedste du kan gøre når du skal låne penge er at ansøge om kviklån for 2 eller 3 forskellige, og først når du sidder med de aktuelle lånetilbud i hånden har du en reel chance for at finde ud af hvilket et af de tilbudte kviklån du skal vælge.

Du ansøger om lånene via låneudbydernes hjemmesider, hvilket oftest går ganske nemt og uproblematisk, og kigger du for eksempel i listen hverover kan du se en del eksempler på nogen af de bedste og billigste kviklån på internettet. Når først lånet er godkendt går det som regel rimelig stærkt med at få pengene ind på din bankkonto. Ofte samme dag, eller senest den følgende hverdag.

Kviklån har også en historie

Kviklån stammer fra udviklingslandene, hvor de fungerede som mikrolån. Siden har lånetypen flyttet sig til de vestlige lande, så de fx også her i Danmark bruges som en meget almindelig låntype. Det er fra 2010 blevet vedtaget, at udbyderen af et kviklån skal stille oplysninger til rådighed om, hvad lånet omfatter. Ydelsens størrelse, hvornår lånet skal betales tilbage (løbetiden), samt lånets ÅOP og renter skal være oplyst, så kunden kender prisen på sit kviklån.

Kviklån ER kvikke – du får dine penge hurtigt

Når du skal i gang med at finde et billigt kviklån, er det sådan, at de fleste internetbanker har en låneberegner. Indtast de tal, du har til rådighed i låneberegneren, og så finder den ud af, hvilket lån der passer bedst på de kriterier, du vil have fra kviklånet. Ved et quicklån har du har som regel pengene samme dag. Derfor er hurtigheden en af fordelene ved de kvikke online lån.

Derfor kan du med fordel kigge i oversigten herover, hvor du kan se godkendelsestiden på hvert enkelt lån. Det er jo som sagt ikke meget ved at skulle vente i flere dage på at få en kontantudbetaling når du har brug for kontanterne her og nu. Så skal udbetalingen altså ske straks, og derfor er flere af låneudbyderne også begyndt at udbetale forbrugslån og kviklån med det samme via en straksoverførsel. Er det et ønske eller krav fra din side at du får pengene fra dit kvik lån udbetalt med det samme bør du holde grundigt øje med din lånekontrakt hvor der netop er anført hvor hurtigt det pågældende kviklån bliver udbetalt.

Rykkere, gebyrer og løbetid på kviklån

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale dit lån tilbage, vil det medføre rykkere og gebyrer. Derfor skal du selvfølgelig kigge rigtigt grundigt på, om der er luft i budgettet til de ekstra omkostninger du får, når lånet skal betales tilbage.

Her bliver løbetiden vigtig, fordi den fortæller, hvornår pengene for lånet skal falde. Når du skal vælge et kviklån, skal du altid kigge på løbetiden (og ÅOP). Ved at se på løbetiden kan du planlægge at lægge penge til side til at betale dit kviklån tilbage.

Der kan dog også være grund til bekymring ved visse kviklån. At det koster penge at låne penge er ikke nogen nyhed for nogen, men ordet KVIKLÅN har i manges ører en negativ klang. Mange mennesker har hørt diverse skrækhistorier om personer der har optaget kviklån med en renteprocent på 1000 eller et andet vildt højt beløb. Mon ikke også programmet Luksusfælden på TV3 har været med til at skabe en vis forskrækkelse over for begreb som sms lån, mikrolån, minilån, forbrugslån og kviklån. Tænker man sig om og bevarer sin sunde fornuft er der dog ikke som sådan nogen problemer i at optage de hurtige online lån. Man skal bare huske at kigge på de samlede årlige omkostninger, så man har noget at sammenligne kviklånene på.

Sådan vælger du et kviklån

Her følger en step by step vejledning til dig, når du skal ansøge og vælge et kviklån, for der er flere ting man skal holde øje med, og tjekke inden man skriver under på kviklån-aftalen.

  • Beslut dig for ønsket lånebeløb
  • Fastsæt den maksimale månedlige ydelse du kan betale af på lånet
  • Tjek prissammenligningssiderne som f.eks denne låneoversigt over kviklån. Kontrollér rentesatserne og sammenlign på ÅOP
  • Når du kender din max ydelse kan du beregne dit max beløb du kan låne
  • Ansøg om 2 – 3 eller 4 forskellige hurtige kvik-lån. Er du heldig bliver du godkendt til dem alle, så her har du en unik mulighed for at vælge det billigste kviklån

Kviklån med NEM-ID

Ja heldigvis kan man da endelig nu hos de fleste långivere – altså når vi snakker online lån – “skrive under” med dit NEMID. Det går på den måde fantastisk hurtigt med at få udbetalt dit kviklån. Ofte kun ganske få sekunder idet det udbetales til di bankkonto straks, hvilket forklares nærmere i næste afsnit.

Straks-udbetaling af kviklån

En øjeblikkelig udbetaling er ofte i høj kurs for de som skal låne, og der kan en enkelt dag altså bare være én dag for meget. Så kan man vel sige at lånet ikke har spor med et kviklån at gøre, og så hjælper det jo ikke en pind når man mangler penge her og nu. Derfor tilbyder langt de flest låneudbydere at udbetale pengene straks efter du har godkendt kviklånet med dit NEM-ID, og det sker ved at pengene straksoverføres til din bankkonto.

Mere om billige kviklån på nettet

Et kviklån udbydes i mange forskellige lånestørrelser. Fordi låntager ikke skal stille sikkerhed, kan lånet udbetales ret hurtigt.

Du kan besøge en internetbank for at søge efter det lån, der passer bedst til dig. Her skal du kigge på løbetid og ÅOP, som du kan læse mere om længere nede i artiklen.

Mange penge uafhængigt af, hvor du befinder dig

Du kan låne store beløb med et kviklån – helt op til 350.000 kr. Og lånet kan oprettes, lige meget om du sidder på job, om du er på ferie, eller du befinder dig et helt tredje sted.

At oprettelsen for et kviklån er så fleksibelt, skyldes at du kan optage lånet fra din mobiltelefon, fra din tablet eller fra din computer. Kort sagt kan et kviklån oprettes fra alle mobile enheder.

Pengene er fluks hos dig – hurtig udbetaling

Med et kviklån har du pengene samme dag, som du opretter lånet. Det er helt sikkert en af de største fordele ved kviklån.

Du skal heller ikke vente på svar i forhold til, om det er muligt at oprette et kviklån. For svaret kommer allerede et kvarters tid til en time efter, at du har anmodet om at oprette lånet.

Lån er tid og penge


Den tid, du har til at betale dit kviklån tilbage, kaldes løbetiden, og den årlige omkostning i procent kaldes ÅOP. Både ved løbetid også ÅOP skal du overveje, om lånet er opstillet sådan, at du kan betale det tilbage til tiden.

Kan du ikke betale dit lån tilbage rettidigt, medfører det rykkere og gebyrer. Derfor bør du tjekke din økonomi igennem en ekstra gang, inden du optager et lån.

Løbetiden kan svinge fra helt ned til 30 dage og op til flere år. Til mindre investeringer kan det være fint nok med en kort løbetid på 30 dage. Hvis du skal låne et større beløb, har du brug for længere tid til at betale lånet tilbage. Her vælger du selvfølgelig bare et kviklån med en længere løbetid.

RKI = ofte adgang forbudt til kviklån

Der bliver stillet nogle krav til dig, når du forsøger at oprette et kviklån. Du må som hovedregel ikke være registreret i RKI for at kunne få et lån. Nogle udbydere har højere krav for, at du kan få lov til at optage et lån.

Alder har også noget at sige
Uanset hvor du optager et kviklån, vil du blive mødt af et alderskrav. Du skal de fleste steder være fyldt 18 år for at optage et lån, og nogle steder er alderen sat helt op til 20 eller 23 år.

Du kan se aldersgrænsen i den søgemaskine, hvor du leder efter lånet. Det vil også være oplyst hos den udbyder, der stiller kviklånet til rådighed.

At der overhovedet skal være en minimumsalder skyldes selvfølgelig, at man vil sikre, at låntager ved, hvad vedkommende går ind til, når der optages et kviklån.

Få et kviklån gratis

– og husk lige forinden: tjek kviklånet med andre brugere, og om nogle lånere har dårlige erfaringer.
Det var du måske ikke klar over, men nogle steder kan du oprette et kviklån ganske gratis. Det gælder dog kun det første lån, du opretter. Hvis du vil være helt sikker på, at det lån, du skriver under på, er i orden, kan det være en fordel at tjekke Trustpilot.

Her anmelder diverse brugere kvik lånene, så du kan finde ud af, om der har eksisteret nogle problemer med lånet tidligere. Når du søger på Trustpilot er det selvfølgelig smart at undgå et kviklån, der har fået mange klager.

Men omvendt skal du heller ikke lade dig skræmme af nogle få dårlige anmeldelser af et kviklån, da det kan være udtryk for, at det kun er nogle enkelte kunder, der har haft en dårlig oplevelse.

Udbyderen skal give dig de rigtige oplysninger
Det har siden 2010 været vedtaget ved lov, at en udbyder af et lån skal stille de nødvendige oplysninger til rådighed for den, der er interesseret i et kviklån. Kunden skal kende størrelsen på lånet.

Det skal være oplyst, hvornår lånet skal betales tilbage, og lånets ÅOP og renter skal være tilgængelige, så den der optager kviklånet er helt klar over, hvilke omkostninger der er forbundet med lånet.

For at få adgang til oplysningerne kan du anvende en af de mange låneberegnere, som udbyderne af kviklån har gjort tilgængelige på nettet.

ÅOP er et lidt mere fyldigt tal end en rente, fordi den ikke blot beskriver det beløb, der lægges oveni lånet måned for måned. Derimod er alle omkostninger regnet med i ÅOP – også diverse afdrag og gebyrer.

ÅOP er det mest retvisende tal, når du skal vurdere, om et kviklån er dyrt eller billigt. ÅOP på kviklån kan variere meget, så kig godt efter, hvor ÅOP på lånet ligger, inden du ansøger om kviklånet.

At optage et kviklån i en fart

Hvis du ønsker at optage et kviklån i en fart, har du mulighed for at låne mindre såvel som større beløb. Du kan optage et lån på helt op til 350.000 kr. Et kviklån fungerer på den måde, at låntager ikke stiller sikkerhed. Lånet kan hurtigt udbetales. Dér, hvor du finder kviklån, er oftest igennem internetbanker eller finansielle virksomheder.

Hvordan vælger du dit næste kviklån?

Hos alle udbydere af kviklån finder du en låneberegner. I låneberegneren kan du indtaste dine oplysninger. Du kan derfor bruge en låneberegner til at fine ud af, hvilket lån der passer bedst til dig.

Hvordan bliver det afgjort, om du kan optage et kviklån?

Som minimum tjekker udbyderen, om du står i RKI. Hvis du ikke står i RKI, kan du som regel få lov til at optage lånet. Hos nogle udbydere kan du også blive mødt af strengere krav for at få lov til at optage lån. Men oftest vil det kun være RKi, du skal tjekkes i, og når du kun skal tjekkes i RKI, går lånet hurtigt igennem.

Du kan se på låneudbyderens hjemmeside, hvor gammel du skal være for at optage et kviklån. Hos mange låneudbydere kan du optage lån, allerede fra du er 18 år. Alderen kan du finde i de søgemaskiner, hvor du leder efter et kviklån.

At der overhovedet er sat en aldersgrænse, skyldes, at man vil sikre sig, at låntageren ved, hvad han/hun siger ja til, når lånet tegnes. Og man vil sikre sig, at lånet tegnes af en person, der har tilstrækkelig viden om økonomi til at træffe et velovervejet valg af lån.

Du kan låne kviklån alle steder på nettet

Lige meget, hvor du befinder dig, kan du oprette et kviklån, fordi det kan gøres fra alle mobile enheder. Så om du sidder hjemme i din stue, eller du lige er taget af sted på ferie, så er kviklånet en mulighed.

Du kan låne med mange forskellige tidshorisonter
Inden du låner, skal du tjekke op på, hvordan løbetiden ser ud. Løbetiden er den tid, du har til at betale dit lån tilbage.

Når du søger rundt efter et nyt lån, skal du kigge grundigt på løbetiden og overveje, om du rent faktisk kan betale pengene tilbage, inden for den tid der er angivet som løbetid i den søgemaskine, du finder lånet i.
Overvej, om der er plads i dit månedlige budget til at betale pengene tilbage. På den måde undgår du rykkere og gebyrer.

Penge med det samme med kviklån

Kviklån kan oprettes med det samme, og du har som regel pengene samme dag. Det er et af de helt afgørende fordele ved kviklån, at udbetalingen sker så hurtigt.

Kviklånets omkostninger

Når du vurderer et låns omkostninger, skal du kigge på ÅOP.
ÅOP angiver den årlige omkostning i procent. Jo lavere ÅOP, jo bedre. Ved at gå efter et lån med lavest mulige ÅOP, sikrer du dig, at du får et lån med de lavest mulige omkostninger. Det er med andre ord ikke nok kun at se på renten, når du vælger et lån.

Kviklån uden beregning

Du kan være heldig at finde en udbyder, der tilbyder gratis kviklån, første gang du laver et kviklån. Det vil sige, at du ikke har omkostninger på det første lån, men vil have omkostninger på de næste lån. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, bliver det dog som altid meget dyrt. Så du skal selvfølgelig overveje, om du kan betale lånet tilbage.

Hvad siger de andre om lånene?


Du kender sikkert Trustpilot fra diverse køb på nettet. Trustpilot kan også bruges til at finde ud af, hvilke lån det er smart at optage. Det kan selvfølgelig være en god idé at undgå de lån, hvor der er mange utilfredse brugere.

Lidt om kviklånets historie
Det har siden 2010 været vedtaget ved lov, at udbyderen giver oplysninger om, hvad et kviklån består af. Kunden skal have mulighed for at kende ydelsens størrelse. Kunden skal vide, hvornår quicklånet skal betales tilbage. Sidst, men ikke mindst skal den, der optager lånet have oplyst lånets ÅOP og renter.

Læs mere om kviklån på Wikipedia – klik her