Billige SMS lån med hurtig udbetaling

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vi har samlet et overblik over populære billige SMS lån med hurtig udbetaling, så du kan sammenligne og finde det bedste og mest attraktive nye SMS lån til dit behov.

Billige lån

Herover finder du opdateret liste med SMS lån.

De billigste kviklånminilån og øvrige typer af forbrugslån uden sikkerhed finder du andre steder her på 1000kilder.dk

Et sms lån foregår typisk ved at man sender en sms til låneudbyder. Er beløbet på under 2000,- kroner udbetales sms lånet typisk med det samme uden sikkerhed.

Hvilken udbyder af SMS-lån er den rigtige for dig

Som du kan se overfor, har vi en lang liste af låneudbydere, du kan benytte dig af, hvis du har brug for et SMS lån. Det store udvalg kan selvfølgelig også gøre det svært at vælge, hvis man ikke har noget kendskab til dem i forvejen. Er det tilfældet, er der et par ting, man kan gøre for bedre at træffe sin beslutning.

Først og fremmest er det værd at se på den rente som de enkelte udbydere tilbyder deres lån til. Der kan være rigtig stor forskel i procentsatserne, så der er mange penge at spare ved at finde den billigste. I samme forbindelse kan man også undersøge løbetiden for de enkelte SMS lån. Særligt i forhold til det beløb du vil låne, kan løbetiden være afgørende for rentesatsen, da den kan variere i forhold til den løbetid du vælger.

Sidst men ikke mindst, er det en god ide at sende flere ansøgninger af sted på én gang. Du øger dine chancer for at få accepteret din ansøgning, og du får mulighed for at sammenligne de tilbud du får. Herfra har du flere helt konkrete lånetilbud, som du kan vælge imellem, som gør det meget lettere for dig at vælge det tilbud du vil have.

Har du brug for et SMS lån?

Det kan være fristende med nogle hurtige penge, som bare kræver et par enkelte klik med musen, så står de på kontoen i løbet af ganske kort tid. Men nogle gange må man også spørge sig selv, om man egentlig har brug for de ekstra kontanter i lommen. Hvis de var gratis, var det svært at se nogen grunden til ikke at gøre det, men det er det jo som bekendt ikke. Lånet kommer med en relativ høj rente, og overholder man ikke aftalen, kan beløbet hurtigt løbe løbsk. Et SMS lån har typisk en meget kort tilbagebetaling tid, så man skal vide hvor indtægten til afdragene skal komme fra inden man låner. Ellers kan det ende med at blive en dyr affære.

Hvis du er kommet i en situation, hvor du er nødsaget til at skaffe kontanter med det samme, kan det være en fordel at spørge nogle i din omgangskreds om lånet, inden du henvender dig til en låneudbyder. Måske kan du indgå en venskabelig handel med dem. Men hvis det ikke er en mulighed, kan et SMS lån naturligvis være en løsning, som er bedst i den pågældende situation.

RKI registrering er ikke en hindring for SMS lån

Som der står mere om på vores hjemmeside, så er det muligt at få godkendt et SMS lån selvom man er registreret som en dårlig betaler. Men det gør det dog ikke lettere – tværtimod. Det bliver sværere at finde en udbyder der er med på et lån trods rki, fordi der er mange færre som låner til én, hvis man står i RKI. Derudover gives lånet på nogle hårdere betingelser, såsom en højere rente, og man kan ikke låne uden at stille en vis form for sikkerhed. Det kan i de fleste sammenhænge være en kautionist, som skal sige god for lånesøgeren. Det er en større proces, som skal overvejes nøje inden den påbegyndes.

SMS lån i hele landet og lidt i udlandet

Der er ganske få begrænsninger for at kunne ansøge om SMS lån. Som nævnt tidligere skal man være fyldt 18 år og i nogle tilfælde 23 år. Ellers skal man blot have adresse i Danmark og dansk statsborgerskab for at søge hos en dansk låneudbyder, og det er lige meget hvor i landet man bor. Det er fordelen med online lån – at afstanden er uden betydning for processen, og man kan gøre det hele hjemme fra sin computer.

Er man derimod dansker som har bosat sig i udlandet, er der andre regler som gælder. Det kan være en kompliceret affære, fordi det ikke er lige meget hvilket andet land man bor i. Lovgivningen i et land er ikke nødvendigvis det samme som i et andet land, så man få foretage nogle undersøgelser i forhold til det land man befinder sig i, før man kan begynde at ansøge om SMS lån. Til gengæld findes udenlandske låneudbydere som mere eller mindre tilbyder det samme som de danske, så det er ikke umuligt. Men det er proces, man skal være varsom med og det tilrådes man bruger sin sunde fornuft.

SMS lån på mobilen

Skal du låne penge på farten og derfor ikke er i nærheden af hjemmecomputeren kan gode råd være dyre. Heldigvis er nutidens teknologi klar til hjælpe med at holde dig oven vande eller trækker dig dybere ned i gældsspiralen. Valget er dit, som man siger. Har du adgang til internettet fra din smartphone og dit NEM-id ved hånden, kan du søge online lån af forskellig slags – herunder også SMS lån. Det samme gør sig naturligvis gældende for tablets og ipads.

SMS lån uden omkostninger

Kan det virkelig være sandt, at man kan låne penge gratis? Ja, det kan – dog med visse forbehold, hvilket man nok kunne sige sig selv. Nogle låneudbydere tilbyder gratis SMS lån i den forstand, at der hverken er et oprettelsesgebyr eller renter på lånet de første 30 dage. Ved et SMS vil det maksimale lånebeløb typisk 4.000 kr. Så hvis man låner 4.000 kr. eller derunder med sådant et lån, og betaler det fulde beløb tilbage inden de 30 dage er gået – ja, så har lånet været gratis. Man har lånt 4.000 kr., og betalt 4.000 kr. tilbage, og så er lånet ude af verden.

Man kan spørge sig selv om, hvorfor nogle låneudbydere gør brug af denne service, og hvis man ringer til dem, kan man spørge dem direkte. Hvis man hellere vil gætte lidt, kan man ikke udelukke muligheden for, at de satser på at lånetager ikke tilbagebetaler det fulde beløb inden de 30 dage er gået. For gør vedkommende ikke det, jamen så er det at renterne tilskrives, og det bliver de ved med at gøre indtil hele lånet er betalt tilbage. Det kan man for så vidt ikke fortænke dem i, så længe lånetager er klar over de betingelser, vedkommende går med til.

SMS lån uden kreditvurdering

Gratis i en tidsbegrænset periode er en forretningsmodel, man kender fra flere steder. Men en låneudbyder som er klar til at låne en ukendt ansøger penge uden nogen som helst kreditvurdering? Det er langt mere uhørt. Dog, søger man på det på nettet kommer der resultater frem som påstår det er tilfældet. Hvorvidt det så rent faktisk er tilfældet, må man som ansøger være meget opmærksom på, for det lyder som en dårlig forretning. Måske er det muligt, hvis SMS lånet kun drejer sig om et par hundrede kroner – ellers synes der at være en stor risiko for, at det kunne misbruges. Under alle omstændigheder, må det være meget meget få udbydere på markedet, som er villige til at godkende et lån, uden at have nogen som helst ide om, hvorvidt lånetageren er i stand til at betale lånet tilbage.

SMS LÅN GÅR HURTIGT


Sms lån går hurtigt, og du har pengene med det samme. Når du optager et mobil lån, foregår det ved, at du sender en SMS til låneudbyderen. Herefter får du hurtigt at vide, om du kan få lov til at optage lånet, og du har pengene med det samme.

Der findes mange udbydere af de små hurtige sms lån. Derfor er det en god idé at bruge oversigten her på siden for at finde det lån, der passer dig bedst. Ellers kan de mange typer af sms lån være lidt af en jungle at finde rundt i.

Du kan også bruge en låneberegner til at finde frem til det rigtige lån. I en låneberegner bliver forskellige lån sammenlignet, så du får dannet dig et godt overblik over lånenes omkostninger. Så bliver det meget lettere at finde dit næste sms lån.

Uanset hvordan du finder dit næste lån, kan du altid være sikker på, at et sms lån går hurtigt!

SMSLÅN 


Det kan være en god idé at kigge rundt på nettet for at finde det sms lån, der passer lige netop til dig. Pengene fra et smslån bruges som regel til mindre indkøb. Det kan være en ny sofa, en ferie eller nye møbler. Er du fx ude i investering af et nyt køkken, er det et forbrugslån, du i stedet skal kigge efter. Men til de mindre indkøb er et smslån helt oplagt.

MOBILLÅN


Et mobillån kan du typisk optage ved at sende en sms til låneudbyder. Er beløbet på under 2000,- kroner, udbetales lånet typisk med det samme, uden at du skal stille sikkerhed. Mobillån skal som regel betales tilbage indenfor 30 dage. Beløbene på et mobillån er som regel ikke så store, men i nogle tilfælde kan de sagtens være helt oppe på 75.000.

MOBIL LÅN


Ved et mobil lån skal du ikke stille sikkerhed, så du slipper for at vise dokumentation for, om du ejer en bolig eller noget andet, der kan give udbyderen sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage. Hvis du tager et lån hos din bank, vil du helt sikkert blive spurgt ind til, hvad du skal bruge pengene til. Ved et mobil lån bliver der ikke stillet spørgsmål, og du har helt frie hænder til, hvordan du vil bruge dine penge. Det er en af de mange fordele, der er ved et mobil lån eller et sms lån.

Et gratis sms lån

Et gratis sms lån er det samme som små kviklån, og ofte søger du om lånet fra din mobil eller PC. Lånene er som regel på højest 4.000 kr., og ofte mindre. Der gives en kort tidshorisont til at betale lånet tilbage. Ved et gratis sms lån forstås et lån, du ikke betaler renter på.

Det er vigtigt at bemærke, at lånet kun er gratis, hvis du betaler tilbage indenfor den aftalte tid. Ellers risikerer du, at det bliver dyrt. Det er også kun det første lån hos en udbyder, der er gratis. Så du kan ikke optage en lang række lån uden at betale rente.

Hvad koster et sms lån

Omkostningerne til et sms lån afhænger helt af, hvilken rente der er på mobil lånet, og hvor høj ÅOP er. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og ÅOP er derfor den bedste indikator for, hvad lånet kommer til at koste dig.

Prisen for et sms lån

Hos den enkelte udbyder kan du læse mere om, hvad de forskellige sms lån koster. Et eksempel kan være et lån på 2.000 kr., hvor ydelsen derudover bliver 425 kr. Vel at mærke et beløb, der skal betales indenfor 30 dage.

Hvor kan man få et sms lån

Der findes et hav af udbydere, som tilbyder mobil lån. Der findes en lang række hjemmesider, hvor du kan se de forskellige udbydere af mobillån listet op. Herefter er det bare at vælge, hvilken udbyder du synes, der giver det mest fordelagtige tilbud.

Udbyderne af sms lån er typisk online banker og andre finansielle selskaber. Finanstilsynet fører tilsyn med udbyderne af sms lånene, og derfor er det 100 % sikkert at optage et sms lån.

Kan man få sms lån når man er under 18 år ?

Hvis du er under 18 år, kan du desværre ikke oprette et mobillån. Mange udbydere kræver, at låntageren skal være fyldt 18 år. For en del sms låns vedkommende skal du endda være fyldt 20 eller 23 år.

Hvor hurtigt får man udbetalt sit sms lån ?

Et sms lån udbetales ofte indenfor 2 timer. Dog kan du hos nogle udbydere blive nødt til at vente til dagen efter, hvis det er udenfor normal arbejdstid. Det vil som oftest variere lidt fra bank til bank.

Oversigt over billige sms lån

Ved at søge lidt rundt på nettet kan du finde en oversigt over de billigste sms-lån. Der findes mange sider på nettet, der samler masser af lån fra forskellige sider, så du får et hurtigt overblik over, hvor du finder det billigste sms-lån.

Sms-lån uden sikkerhed

Et sms lån kan optages, uden at du skal stille sikkerhed. Det er en helt klar fordel ved denne type lån, at du ikke skal stille sikkerhed i form af ejendom eller andre former for indkomst.