Hurtige lån Online – Lån penge hurtigt

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Her på siden vil du kunne finde en række hurtige lån online med hurtig udbetaling, så alt du skal gøre er at vælge hvilket et hurtigt lån som passer til dit behov.

Billige lån

HURTIGE LÅN

Det er altid hurtigt at finde et lån online. Online lån er hurtige, fordi der går meget kort tid, fra du laver ansøgningen, og indtil ansøgningen godkendes. Yderligere går der kun indtil næste dag eller nogle få dage, inden du modtager pengene. Derfor er nettet altid en sikker vej til hurtige penge. Der går som regel ganske kort tid, fra du har ansøgt om lånet, og indtil du for det første får svar, og for det andet indtil du får pengene.

Billigste hurtig lån

Generelt kan det siges om hurtige lån, at man ansøger om dem online, de har en kort behandlingsproces, og de har typisk en højere rente end andre typer af lån. De er underkategoriseret i SMS lån, minilån, kviklån og til dels også forbrugslån – man kan argumentere for at forbrugslånet tilhører sin egen kategori, fordi det som regel har længere løbetid og man låner et større beløb, men ellers ligner det de andre lånetyper.

Det kan være svært at vurdere, hvilket hurtig lån der er det billigste. Det skyldes hovedsageligt to ting: Lånebetingelserne for de forskellige lån og forskellene de enkelte udbydere imellem. Som ansøger opdager man med det samme, at det kan være en regulær jungle at komme gennem markedet for hurtig lån, hvis man vil danne sig et godt overblik inden man begynder selve ansøgningen. Er man mere risikovillig kan man nøjes med at kigge på enkelte udbydere og lån og vælge det man synes mest om. Her kan man så være uheldig og finde ud af, at man har betalt meget mere for lånet end man havde behøvet, end hvis man havde valgt en anden type lån og en anden lånegiver.

For at finde det billigste hurtig lån kan man som tommelfingerregel gå efter følgende: rentefrit i første 30 dage, ingen oprettelsesgebyr og lav rente. Det er sjældent man kan finde alle tre ting på én gang, så man få prøve at finde den billigste kombination af de tre. Det billigste afhænger også af, hvad du skal bruge pengene til.

Hvad kan man bruge hurtig lån til?

Det korte svar er penge i en fart – deraf navnet. Efterfølgende kan man så spørge så selv, hvad man skal bruge hurtige penge til. Der kan komme uforudsete udgifter eller regninger sidst på måneden, som man ikke har råd til at betale før næste måned. Nogle hurtig lån tilbyder de første 30 dage rentefrit, så hvis man kan nå at betale hele beløbet tilbage inden de 30 dage er gået, har det i princippet ikke kostet dig noget at låne pengene. Tværtimod har man sparet rykkergebyrerne, for de regninger man ellers ikke kunne betale til tiden. Besparelsen forudsætter selvsagt, at man betaler hele lånet af inden de 30 dage er gået, og at der ikke er noget oprettelsesgebyr, eller at oprettelsesgebyret er lavere end rykkergebyret.

Der er selvfølgelig langt sjovere ting at bruge hurtige kontanter på end regninger. Det kunne da være rart med en ferie sydpå, eller en ny fladskærm eller smartphone, eller måske en ny garderobe mv. Penge er som bekendt et universelt byttemiddel, så der er nærmest ingen grænser for hvad de kan bruges til. Med et hurtig lån skal man bare være opmærksom på, at sådan et lån kan blive dyrt – meget dyrt hvis man ikke overholder lånebetingelserne. Omkostningen stiger eksponentielt med renterne, så man kan lige pludselig komme til at skylde det dobbelte eller tredobbelte, hvis man ikke passer på.

Gode råd omkring hurtig lån

Der er masser af penge at spare, hvis man sætter sig grundigt ind i, hvad lånebetingelserne er for lånene og hos lånegiverne. Hvis vi starter med lånegiverne, så kan der være stor forskel på, hvordan de vil have at tilbagebetalingen foregår. Man kan læse mere om lånevilkårene hos hver enkelt låneudbyder på deres egne hjemmesider. Såfremt man har indgået en låneaftale, kan låneudbyderne vælge at kræve deres lån tilbage på flere måder. Nogle hæver automatisk pengene på din konto den første i hver måned indtil lånet er tilbagebetalt. Andre sender et girokort, enten elektronisk eller fysisk til din postkasse, som man så selv skal betale indenfor en angiven dato. Hvis ikke man gør det, kan der komme yderligere gebyrer på.

Derudover er der også lånegivere, som opkræver et administrationsgebyr for lånet – det er muligvis et meget lille beløb, men det er stadigvæk en ekstra omkostning man kan undgå.

Vælg lån efter behov, og læg en plan for hvordan lånet skal tilbagebetales – og ikke mindst overhold den plan du selv har lagt. Det sidste er måske det vigtigste, hvis du ikke vil ende med en kæmpe regning til sidst.

Markedet for hurtig lån Online

Der er stor konkurrence på markedet for hurtige lån. Der er rigtig mange udbydere og en stigende efterspørgsel på nemme og hurtige online lån blandt befolkningen. I klassisk liberal-økonomisk tankegang er den skarpe konkurrence en fordel for forbrugerne. For at tiltrække kunder må udbyderne kæmpes om at give det bedst mulige tilbud til brugerne, så de vælger netop dem og ikke en anden udbyder. Selvom man som forbruger kan få kastet online lån i nakken fra højre og venstre, så betyder det også, at man skal nærlæse alt, hvad det er man får tilbudt. Det store udvalg gør, at man må bruge mere tid på research for at finde det bedste tilbud for én selv. Hvad det så præcist er kan være svært at gennemskue, fordi långivning er en forretning som alt muligt andet i et kapitalistisk samfund – selvom lånet lyder fordelagtigt, er der stadigvæk nogen som skal tjene penge på det – ellers ville det ikke blive udbudt.

Forskellen på udbydere af hurtig lån

Hvis du er i gang med at finde et hurtig lån, er du sikkert også overvældet over hvor mange forskellige udbydere der er. Nogle kender du måske i forvejen, mens der er andre du aldrig har hørt om før. Alle har både fået gode og dårlige anmeldelser, så skal man bare lukke øjnene og klikke med musen? Nej. Man gør sig selv en tjeneste ved lige gennemgå nogle af de betingelser der er for lånet. Først og fremmest skal man være fyldt mindst 18 år, før man kan låne. Ser man lidt nærmere på udbyderne, fremgår det også at nogle kræver, at man mindst er fyldt 21, 23 eller endda 25 år, før man kan få godkendt sin låneansøgning.

Dernæst er der løbetiden for lånet. Med et hurtigt scroll på siden viser det sig, at der sammenlagt er et spænd fra 0-72 måneder i løbetid. Så der er stor forskel på hvor lang en løbetid udvalget af lånegivere tilbyder. Her må man igen overveje, hvilken låneplan der passer bedst til ens økonomi. Hos alle låneudbyderne er det muligt at tilbagebetale lånet før tid, men der er forskel på, hvad det vil koste.

Afslutningsvis skal man også kigge på renten, for her er der umiddelbart stor forskel på, hvad de forskellige låneinstanser tilbyder. Her er det helt fra 0-760% man kan ende med at betale i rente. De 0% er selvfølge ikke gældende for hele løbetiden, men typisk være de første 30 dage af den aftalte låneperiode. Grunden til at der kan være så stor forskel, skyldes i høj grad betingelserne for at få godkendt lånet. Som regel er det sådant, at jo lavere rente jo flere betingelser skal være opfyldt for at få godkendt et lån, og omvendt jo højere rente jo færre betingelser er gældende for at få lånet i hus.

Kan alle få et hurtig lån?

Det hurtige svar vil være næsten alle. Som tidligere nævnt skal man være fyldt 18 år, og i nogle tilfælde er grænsen 25 år. Derudover er der nogle andre betingelser, der skal være opfyldt. Hvis man ansøger om et hurtig lån i Danmark, skal man have et dansk cpr-nummer, og man skal have bopæl i Danmark. Det skyldes at låneudbyderne skal kunne foretage en hurtig kreditvurdering. Når man ansøger online, giver man udbyderen samtykke til at indhente de nødvendige oplysninger via ens cpr-nummer, og den danske adresse er med til at sikre at ansøgeren er den, vedkomne udgiver sig for at være.

Dertil er det nemmere at få godkendt sin ansøgning, hvis man har en god økonomi. Skylder man penge væk flere steder og/eller er registreret i RKI, kan det være meget svært at få godkendt et hurtig lån. Det er praktisk talt muligt medmindre man har en person som kan stå som kautionist.

Hurtigt lån online

Et hurtigt lån online kan give dig nye muligheder i din privatøkonomi. Når du låner hurtigt på nettet, får du lige pludselig mulighed for at indfri nogle af de drømme, der ellers ikke var plads til i dit budget. Lån penge hurtigt og nemt på nettet. Så kan du fx købe nye møbler, få råd til den næste ferie.

Hurtige lån online kan både være kviklån, sms lån, mobillån, forbrugslån, minilån og mange flere typer lån. Fælles for disse låntyper er nemlig, at pengene bliver udbetalt hurtigt, og de er derfor din adgang til at låne penge hurtigt og nemt. 

En af grundene til, at nettet er det helt rigtige sted til hurtige lån, er, at du ikke skal stille sikkerhed. Du skal allerhøjest tjekkes i RKI, og det klares i løbet af nul komma fem. Derfor går det så hurtigt med at få svar på din låne-ansøgning.

Vælg express lån


Det er også en mulighed at optage et express lån. Et sådant lån kan fx optages igennem Expres Bank – en onlinebank, der finansierer lån på nettet. Ekspres Bank går især op i, at deres måde at drive bank på, skal svare til den moderne forbrugers behov.

Og den moderne forbruger vil gerne have en hurtig låneansøgningsproces, hvor pengene udbetales hurtigt, så lige netop på disse parametre er det en god idé at gå efter et lån hos Ekspres Bank, når du skal vælge dit næste lån. Skal det gå stærkt med at få udbetalt penge kan sms lån være en mulighed, eller et lånlet lån måske ? Der findes masser af forskellige lånetyper som hurtige billige online forbrugslån og betegnelser for kviklån hvor der udbetales straks. Der er også banker som Sparxpres, der hører ind under Spar Nord, hvor du får svar på dit lån indenfor 24 timer – hurtigt og nemt.

Selvom det skal gå hurtigt med at låne penge, skal du selvfølgelig tjekke de sædvanlige oplysninger, når du optager et lån. Se på løbetid og de årlige omkostninger i procent. Så bliver du helt sikker på, at selvom det skal gå hurtigt, bliver det også det rigtige lån, du får fat i.

Du kan se meget mere her på siden om, hvilke lån du hurtigt og nemt kan optage på nettet. Du finder en oversigt over alt, hvad du har brug for at vide om lånene: Løbetid, ÅOP, renter mm.