LånLet – Så let er det

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Lånlet er en af de mest kendte låneudbydere derude, og derfor kan du trygt vælge et lån hos Lånlet og være sikker på at få pengene som aftalt.

Hos LånLet kan man låne op til 75.000 kroner, og hvor du kan ansøge på deres hjemmeside med NemID og få svar med det samme samt pengene på kontoen hurtigt derefter.

Med LånLet bliver det let at låne penge. Lånene hos LånLet formidles igennem BasisBank. Det sikrer dig en høj kvalitet af lån, fordi BasisBank går ind for at låne ud på social forsvarlig vis. BasisBank har mere end 20 års erfaring, så du er i gode hænder, når du optager et lån igennem banken.

Lånlet


Mangler du hurtige penge så er det fristende med et lånlet lån fordi det er ganske nemt og enkelt. Alt du skal gøre er at ansøge med NemID og kort efter får du svar.
 

Med LånLet får du hurtigt og let adgang til de penge, du står og mangler.


Hvis du kan betale pengene tilbage før tid, har du mulighed for det med LånLet. Pengene, du låner, kan du bruge til lige det, du har lyst til – uanset om det er forbrug, boligrenoveringer eller noget helt tredje.

LånLet – Hvad kan du låne hos Lån Let ?


Hos LånLet kan du låne mellem 3.000 og 75.000. Et lånebeløb i den øvre ende af spektret kræver, at du fremviser en lønseddel. Desuden skal du altid være fyldt 18 år for at optage et lån igennem LånLet, og du må ikke være registreret i RKI.

På LånLets hjemmeside kan du bruge en låneberegner til at justere løbetid og lånebeløb. Dermed kan du hurtigt se, hvor meget din månedlige ydelse bliver. Og du får samtidig overblik over ÅOP (Årlige omkostninger i procent) og renten på lånet.

Privatlån fra Lån Let – nemt og bekvemt med NemID


Når du optager et privatlån hos LånLet, underskriver du med dit NemID. Du får svar på ansøgningen allerede efter 15 min., og du har pengene dagen efter. Du skal altså kun vente én dag, inden pengene er på din konto. Derfor er det så let at oprette et lån med LånLet. Et LånLet-lån er gebyrfrit, hvilket er endnu en fordel ved denne type quicklån.

LånLet er kort sagt hurtigt og let at gå til – det er bare om at komme i gang!