Billige lån med lav rente

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Det kan være uoverskueligt at finde billige lån, så derfor vil vi her på siden vise dig nogle af de muligher der findes derude, så du ikke skal lede internettet igennem for at finde alt lige fra billige lån til dyre lån. Her er nogle af de billigste lån med lav rente.

Billige lån

Billige lån til alle der har råd

Det er nemt at låne penge, hvis man har penge. Men hvorfor skal man låne penge, hvis man har penge, kan man spørge sig selv. Omvendt, har man ikke nogen penge, er det svært at låne penge. Det er markedskræfterne der råder – også når det kommer til lånemarkedet. Heldigvis behøver man ikke at være rig, for at kunne låne penge. En vis indtægt er dog nødvendig, og er man almindelig lønmodtager, er det muligt at få et relativt billigt lån online uden de store dikkedarer. Det kræver bare, at man ikke har en kæmpe gæld eller står i RKI. Hvis man til gengæld har et meget lille rådighedsbeløb og en lav indkomst, kan det være svært at finde en lånegiver, som vil godkende ens låneansøgning. I så fald kan man være nødsaget til at låne pengene af en bekendt eller ty til andre metoder.

Låneudbyderne løber selvfølgelig en risiko hver gang de låner penge ud, og de vil være så sikre som det overhovedet er muligt på, at de får deres lån retur plus renter. Derudover er det også en virksomhed, og der er et større økonomisk potentiale i at låne penge til personer, der har penge, fremfor personer der ikke har.  Det handler naturligvis ikke udelukkende om økonomisk gevinst, men også om økonomisk ansvarlighed – både overfor den enkelte ansøger og mere strukturelt, så man ikke havner i en ny finanskrise.

Billige lån uden sikkerhed

Har man brug for et lån, vil de fleste formegentlig ringe til deres bankrådgiver, og høre om deres muligheder. Man aftaler et møde og kommer ned i banken hvor man så i fællesskab gennemgår ens finansielle situation. Det kan være en langsommelig proces, og hvis banken overhovedet går med til lånet, indebærer det i det fleste situationer, at man skal stille en eller anden form for garanti eller sikkerhed. Kan man ikke det, ender man mange gange med at få et nej.

Undersøger man derimod mulighederne for et billigt online lån, finder man hurtigt ud af, at man ikke behøver at stille nogen sikkerhed eller garanti. Låneudbyderne foretager en kreditvurdering på baggrund af din indkomst, faste udgifter og andre finansielle informationer hentet ved hjælp af dit cpr-nummer – såfremt du giver dem dit samtykke.

En anden fordel ved online lån er, at ansøgningsprocessen er hurtig og accepteres lånet, står pengene typisk på din konto den næste dag. Så slipper du for turen ned i banken, og du skal heller ikke vente på at din bankrådgiver har tid til et møde.

Billige lån med lav rente

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det skal da også tages med et gran salt. Det er meget relativt, hvad der er billigt, og hvad der er lav rente. O kr. i oprettelsesgebyr og 30 dage rentefrit er selv klart meget billigt, og kan i sangens natur ikke gøres billigere. Men 30 dage er ikke meget, hvis løbetiden er 60 måneder, så det skal man lige huske på. Det er meget individuelt hvad en lav rente er, og i forhold til et banklån har et online for det meste en højere rente. Men sammenligner man online lån med hinanden, kan man godt tale om en lav rente hos nogen og en høj hos andre. En meget lav rente ved online lån vil være omkring 10-12%.

Et lån kan være billigt på flere forskellige måder. Det kan være gratis eller næsten gratis at oprette, have indfrielse før tid uden ekstra omkostninger og lavt eller ingen administrationsgebyr. Man bør i denne sammenhæng også overveje, hvilke betingelser der gælder, hvis man ikke formår at tilbagebetale lånet rettidigt. Her kan et lån siges at være billigt, hvis renten ikke stiger voldsomt i tilfælde af at løbetiden overskrides. Her er der også forskel på hvad de forskellige låneudbydere opkræver i rykkergebyrer mv.

Billige lån til studerende

Det kan være en udfordring at få økonomien til at hænge sammen, hvis man er studerende og på SU. Særligt hvis man ikke har arbejde ved siden af studiet, og gerne vil have lidt ekstra til weekenden og sommerferien. Man har selvfølgelig mulighed for at tage SU-lån, og det vil da også være det mest fornuftige at gøre, hvis man da ikke allerede har taget det. Har man brugt sit SU-lån for måneden, kan det være svært for studerende at finde andre lånemuligheder. Med et online lån, kan man få et relativt billligt lån nemt og hurtigt. Man kan låne alt fra et par tusind til flere tusinde kroner. Kreditvurderingen foregår ganske hurtigt, og accepteres lånet af udbyderen, har man pengene den næste dag.

Som studerende har man en lav indtægt, men heldigvis også lave omkostninger – som regel. Derfor har man også et relativt beskedent rådighedsbeløb, og derfor er det ikke alle låneudbydere som er villige til at låne til studerende. En måde at forøge sine chancer på, er at gå sammen med en anden person, evt. en samboende, og optage lånet sammen. Ved långiveren, at I er to om at betale lånet tilbage, er de mere tilbøjelige til at godkende lånet.

Billige hurtig lån

I det moderne samfund skal lån ikke bare billige, de skal også være hurtige. Den efterspørgsel er ikke gået ubemærket hen, og derfor eksisterer der også et utal af låneudbydere, som tilbyder virkelige lån i den virtuelle verden. Udbuddet af online lån er steget markant i nyere tid, fordi det er nemt og bekvemt, og man behøver ikke at stille nogen former for garanti eller sikkerhed. Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det er det næsten også. Bagsiden af medaljen er at disse lån er dyrere end almindelige banklån, og tilbagebetaler man ikke til tiden, bliver de meget dyrere end et banklån. Det er en risiko, man skal gøre op med sig selv inden man tager et hurtigt online lån. Kan man betale rettidigt, kan man godt finde forholdsvis billige hurtig lån, som ikke er meget dyrere end en kassekredit i banken.

De billige og hurtige online lån der udbydes på markedet er typisk: SMS lån, mini lån og kviklån, hvoraf kviklån nok er det, de fleste har hørt om. Der findes ikke en skarp grænser for hvad der er hvad, og de generelle lånebetingelser ligner også meget hinanden. Det der kan siges adskille dem, kunne være lånebeløbets størrelse hvor SMS lån vil have det mindste beløb og kviklån vil have den største lånesum.

Billige lån – RKI ingen hindring?

Kan man blive godkendt til et billigt online lån, hvis man er registreret i RKI? Det korte svar er nej, det kan man ikke. Det er ikke umuligt, at få godkendt et lån hvis man er RKI, men det vil ikke være billigt. Det kan kun blive dyrt. Lånemarkedet er ubarmhjertigt og online lån er ingen undtagelse. Er man registreret i RKI, vil ens eventuelle lånebetingelser på et RKI lån højest sandsynligt indebære en højere rente og strengere krav til tilbagebetaling – og inden da skal man selvfølgelig også lige have lånet godkendt.

Er man registreret som ”dårlig betaler”, bliver man nød til at stille en form for garanti eller sikkerhed, hvis man vil tage et online lån. Det er få udbydere som tilbyder det, og dem som gør, vil oftest have at man som ansøger skriver en kautionist på sin ansøgning som garanti. Kan man det, har man en lille chance for at ens låneansøgning kan blive godkendt. Det kommer også an på kautionistens kreditvurdering.

Billige lån til pensionister

Har man trukket sig tilbage efter et langt liv på arbejdsmarkedet, skal man nyde sit veltjente otium. Det kan dog være svært med den nuværende folkepension i dagens Danmark. Har man ikke en større pensionsopsparing, er det ikke ligetil at forsøde tilværelsen og/eller forkæle børnebørnene. Eller måske har man lagt til side, men der er lidt problemer med udbetalingen. Er man forhindret i at komme i banken, men har adgang til nettet, kan det være en løsning at optage et midlertidigt online lån. Er man ikke så skarp til det med computere, kan man spørge sine børn eller andre computerkyndige om hjælp. Så er det muligt at finde online lån uden oprettelsesgebyr og 30 dages rentefrihed, som er billige lån, hvis man forventer at få sin pensionsudbetaling inden det.

Billige lån på nettet

Her har vi oversigt over aktuelle muligheder for relativt billige lån. Når vi skriver “relativt” billige lån, er det fordi det jo skal ses i lyset af hvilke typer af lån man sammenligner med.

De er billigere end de lån man får via sms og også billigere end RKI lånene, så når man skal låne penge skal man se sig godt for.

På nettet kan du låne penge billigt. Uanset om du gerne vil låne 3000,-, 4000,-, 5.0000,-, 10.000,- eller meget mere, er det nemt at finde et lån på nettet, der passer lige netop til dig.

Her på siden finder du en oversigt over billige lån, og uanset hvilket beløb, du ønsker at låne, er det smart at bruge en låneberegner, som du finder her på siden. Med låneberegneren får du et godt overblik over lånets omkostninger – både mht. renter og ÅOP.

På den måde bliver det nemt at finde ud af, hvad der er et billigt lån for dig. Lån på nettet vil som regel koste lidt mere, end hvis du går i banken. Til gengæld slipper du for en masse besvær, når du nemt kan låne 50.000,- (og også langt derover) på nettet.

Slip for besværet med banklån – tag et billigt lån


Du skal ikke først tale med en bankrådgiver for at få et billigt lån, og du skal ikke stille samme sikkerhed, som du skal ved et banklån. Alene at du ikke skal stille sikkerhed, er medvirkende til, at det bliver lettere at låne penge billigt.

At det er billigt at låne på nettet, skyldes ikke, at du får en lavere rente. Til gengæld kan du være heldig at finde lån, som du kan oprette gratis. Så bliver det super billigt at optage et lån på nettet.

Når du ansøger om et billigt lån på nettet, er det en stor fordel, at det går hurtigt, fra du laver låneansøgningen, og til du får svar på din ansøgning. Herefter går det igen hurtigt, fra du får en bekræftelse på ansøgningen, og indtil du har pengene på din konto. Det gør det nemt at optage et billigt lån.

Og hvad kan du så bruge de billige lån til ?

Et billigt lån kan selvfølgelig bruges til lige, hvad du måtte stå og mangle. Hvis du fx låner 25.000,-, er lånet måske til en investering i form af et sæt møbler. Alternativt er der måske tale om en lille omforandring af boligen. Låner du 50.000,-, er det måske en ny motorcykel, du gerne vil købe. Og er det de helt store beløb over 100.000,-, er du måske på udkig efter den næste lækre bil, der skal stå i garagen.

En af de mange fordele ved at låne på nettet er, at du vælger lige præcis, hvilket beløb du gerne vil have. Og når det billige lån først er lavet, er det selvfølgelig bare om at komme i gang med at lave de investeringer, du har drømt om.

Kunsten af finde de billigste lån på nettet

Et billigt lån er hvad de fleste leder efter når behovet for at låne penge opstår. Det kan dig være en god ide at se sig for og finde en udbyder hvor man har den bedste chance for at blive godkendt så man ikke spilder tid på kreditgivere som kræver masser af dokumentation og ofte fravælger de kunder som ikke kan stille 100% sikkerhed for det lånte beløb. Dette er det kun en måde at få afklaret og det er ved at undersøge de godkendelseskrav udbyderne har. LEASY er et eksempel på en udbyder af kviklån og faktisk noget nær det billigste forbrugslån på nettet som giver alle en fair chance for at blive godkendt

Det er dog vigtigt også at se på andre faktorer som kan være vigtige for at få et kvalificeret og billigt lån. Det kan eksempelvis være interessant at overveje om man kan afdrage hurtigt, hvis ja så er et lån uden store faste omkostninger vigtigt at se på.

Der er en række forhold som det er vigtigt at kunne svare på når man søger hos de fleste låneudbydere, og for mange låneudbydere er det vigtigt at opnå det rigtige informationsniveau om kunderne.

Der efterspørges stort set altid:

  • Navn, adresse, cpr. nr.
  • Bank kontonummer
  • Lånebeløb og periode
  • Oplysning om eventuel RKI registrering

En af de bedste måder at eftersøge et billigt lån på er at finde ud af sit behov og så henvende sig flere steder efter lånetilbud hvor der så kan sammenlignes ÅOP – årlige omkostninger i procent. Desto lavere ÅOP, desto billigere lån rent omkostningmæssigt fra låneudbyderens side.

Her er så ikke indtænkt eventuelle individuelle behov som ønsker om beløbsstørrelse, effektiv låneproces, fradragsmuligheder i ens øvrige økonomi. Der er altid rentefradragsretten som man skal huske. Et af de vigtigste krav til ethvert af de billige lån er, at man opnår det lånebeløb der er behov for.

Låneudbydere af billige lån har ofte forskellige vurderinger af om du kan opnå et billigt lån hos dem og ikke mindst i hvilken størrelsesorden de vil tilbyde dig et lån, og så er det jo op til dig at vurdere om du mener at lånet er et billigt lån.

Det kan ikke anbefales nok at man undersøger markedet inden man beslutter sig, og særligt det at der kan være forskel på kravene man skal honorere for at blive godkendt, hvis man ikke vil spilde tid på låneudbydere som er meget kritiske. Skal det gå rigtig hurtigt kan der med fordel kigger på små lån via sms