Lån med NemID – Sådan får du hurtige lån med nem ID

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Lån penge med NemID hurtigt og enkelt og skriv under med dit NemID hos nedstående låneubydere og ansøg. Her kan du se om sammenligne lån med NemID som de fleste låneudbydere gør brug af for at kunne godkende hurtigere.

Billige lån

Lån penge og skriv under med NemID

Nu har du som låntager fået endnu nemmere ved at klare det at låne penge, hjemmefra. Det klares nemt hjemme fra sofaen, og du skal ikke skrive fysisk under på noget og heller ikke sende en masse papirer frem og tilbage. Nej, nu er det meget nemmere at låne penge, når man har et NemID. Lån penge med nemid hvis du vil have adgang til pengene hurtigere.

Hvordan låner man med NemID ?

Det er ganske simpelt. Du udvælger dig et par lån som du synes ser spændende ud. Så udfylder du låneansøgningen online, og får tilsendt lånetilbud. Vi opfordrer til at du – for at sammenligne renter, ÅOP og andre betingelser – hjemtager mindst 2 tilbud på lån med NEMid inden du udvælger det lån du vil have, hvorefter du skriver under på lånet med NemID. Så er den formelle del klaret, og du kan blot vente på at pengene – altså lånebeløbet – overføres til din NemKonto i banken. Nemmere kan det da næppe være, så længe leve lån med NemID.

Hurtige lån med NemID

Den rivende udvikling som e-handel generelt befinder sig i, bæres i høj grad frem af teknologiske og lovgivningsmæssige fremskridt, der sker på området for online transaktioner. Online betalingssystemer og tilhørende lovgivning som sikrer sælger og køber en hurtig og gennemskuelig transaktion med fortrydelsesret osv., har gjort e-handel til den kæmpe succes, det er i dag. Det udvikles hele tiden og et af de store tiltag herhjemme er implementeringen af NemID som alle danskeres digitale signatur. Eftersom den bliver brugt i stort set alle virtuelle sammenhænge som kræver beskyttelse, er der også samlet en masse information om én, som kan tilgås med NemID. Derfor er NemID også blevet meget populært blandt online låneudbydere.

Som online låneudbyder kan man tilbyde forbrugerne hurtige lån med næsten ligeså hurtige indbetalinger – takket være NemID. Med din unikke digitale signatur kan du give låneudbyderne samtykke til at indhente private oplysninger om din finansielle situation samt underskrive låneaftalen digitalt. Man undgår en masse bureaukratisk frem og tilbage ved blot at indtaste nogle få oplysninger om sig selv og give sit samtykke. Få timer senere kan man underskrive et hurtigt lån med sit NemID og få pengene indbetalt samme eller næste dag.

Sikkert at låne med NemID

Som tidligere nævnt er udbredelsen af online lån forbundet med den høje sikkerhed som følger med brugen af NemID. Det er ikke nok for kriminelle blot at kende dit kortnummer og adgangskode – de skal også have dit NemID-kort. Og det kan man ikke få fat i, hvis man sidder bag en computer på den anden side af verden. Derfor kan du trygt bruge det til at søge om et SMS lån, kviklån eller hvad det nu måtte være.

Der er dog én ting, du skal være meget opmærksom, når du søger om lån på nettet – eller e-handel i det hele taget. Du skal være sikker på at hjemmesiden og betalingssiden har et ssl-certifikat. Det fremgår ved den hængelås, som er forrest i adresselinjen. Hvis du ikke kan se en hængelås, bør du forlade siden øjeblikket og afbryde eventuelle transaktioner du er ved foretage, fordi det betyder at siden ikke krypteret og derfor ikke sikker. Uden en ssl-certificering kan alle med internetadgang i princippet følge med i, hvad det er, du indtaster på siden.

Lån 10000 kr. med NemID

Bliver du godkendt til et lån, kan du hos nogle låneudbydere stort set selv bestemme hvor mange penge du vil låne. Vi anbefaler selvfølgelig ikke at du låner mere end du har behov for. Det er ikke gratis at låne, og det kan være stressende at have et lån hængende over hovedet, hvis man ikke ved hvordan det skal tilbagebetales. Du kan låne 10.000 kr. med NemID, men du kan også låne 300.000 kr. med NemID, lige så vel som du kan låne 3000 kr.

Vær opmærksom på, at der er forskel på låntyper inden du optager et lån med NemID. De to låntyper man som som regel deler lån op i er: forbrugslån og kviklån

Et kviklån har en kortere løbetid end et forbrugslån har. Folk bruger derudover kviklån til at optage et mindre beløb. Som udgangspunkt gælder det for stort set alle låneudbydere, at des bedre en privatøkonomi man har, des flere penge har man mulighed for at låne. Præcis ligesom hvis man skulle ned til sin bankrådgiver og spørge om et lån.

Optag online lån uden sikkerhed med NemID

En af de store fordele ved at låne med NemID på nettet er, at man kan gøre det uden at stille nogen sikkerhed. Derfor er det også meget udbredt i det meste af den vestlige verden. At man ikke behøver at stille sikkerhed, når man ansøger om online lån, har gjort det til et meget populært valg blandt forbrugerne og manges foretrukne måde at låne penge på. Ringer man til sin bankrådgiver for optage et lån i banken, skal man som oftest stille en form for sikkerhed eller garanti for at banken får sine penge retur med renters rente. Det kan i mange tilfælde være i form af sin bil, sit hus, sin sommerbolig, et dyrt maleri eller andet af større værdi, som man ejer. Lån med NemID uden sikkerhed er til fordel for dig som låntager. Du kan få indbetalt det lånte beløb meget hurtigt på din Nem-konto, uden den større risiko.

Ulempen ved at stille sikkerhed for et lån er, at hvis man ved lånets udløb ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet, så har lånegiveren ret til at indkræve den sikkerhed eller garanti, som du har stillet for lånet. Fordelen ved at låne penge online er, at du ikke kommer i den situation, hvor låneudbyderen kræver en sikkerhed fra dig.

Nye regler for hurtige online lån med NemID

Det er ikke kun kriminelle, man skal være forpasselig med på det digitale lånemarked. Det er kommet frem at nogle låneudbydere har valgt en forretningsmodel, som tilbyder uigennemskuelige og ligefrem vildledende låneaftaler til forbrugerne. Forbrugerombudsmanden har undersøgt ni kviklånsudbyderes markedsføring overfor forbrugerne og undersøgelsen har ført til politianmeldelse af seks kviklånsudbydere for ikke at leve op til markedsføringsloven. Forbrugerombudsmanden fandt det i strid med markedsføringsloven, at udbyderne markedsfører forbrugslån med ubestemt løbetid som en kassekredit, derudover fandt Forbrugerombudsmanden, at udbyderne ikke var tilstrækkelig klare i forhold til deres pris- og vilkårsoplysninger.

Dette har ført til en række lovforslag, der skal føre kviklånsudbyderne ind under Finanstilsynets tilsyn. Lovforslagene indeholder blandt andet, at kviklånsudbydere skal søge om tilladelse for at kunne fortsætte med at udbyde forbrugerlån – på lige fod med pengeinstitutter. Derudover skal online låneudbydere foruden at lave en kreditvurdering også foretage en kreditværdighedsvurdering i forbindelse med lånetagerens ansøgningsproces.

Kreditværdighed er vurderingen af, hvorvidt lånetager vil være i stand til at betale, hvad lånetager skylder. Og ikke kun om lånetager vil være i stand til at betale afdragene, som de forfalder, men også om lånetager vil være i stand til at indfri lånet helt. Det er altså ikke det samme som en kreditvurdering – en kreditvurdering er en vurdering af lånegivers risiko ved lånet. Det er med andre ord et krav, at lånegiver foretager en vurdering af lånetagers kreditværdighed – og hvis ikke lånetager kan betale, skal lånet afvises.

Ud fra lånetagers samtykke ved NemID, er det lånegivers ansvar at skaffe fyldestgørende oplysninger om lånetagers økonomiske forhold. Om oplysningerne er fyldestgørende, er et fortolkningsspørgsmål.

Disse tiltag kommer forbrugerne til gode eftersom det eliminere muligheden for ”urimelige” krav fra låneudbydere, der ikke har helt rent mel i posen. Derfor anbefaler vi også, at man sætter sig meget grundigt ind i lånebetingelserne, inden man godkender et eventuelt lånetilbud.

Hvilket lån med NemID skal man vælge?

Udbuddet af hurtige lån med NemID er i det hele store det samme som online uden NemID – hvis man ikke har NemID, er det de samme lån bare med en mere omstændig proces. Når man skal beslutte sig for hvilken type lån man vil benytte sig af, skal man overveje følgende: Hvad skal pengene bruges til, hvor stort et beløb er der behov for, hvor meget kan man tilbagebetale om måneden og hvor lang skal løbetiden være? Har man fundet ud af det fra start, bliver det meget nemmere at vælge lånetype.

Har du eksempelvis modtaget en uventet regning på 1.500 kr. sidst på måneden, og du har ikke råd til at betale før en gang i næste måned, kan den vokse sig større på grund af rykkergebyrer og lignende. Er det tilfældet kan du ansøge om et SMS lån online, som er uden oprettelsesgebyr og har 30 dages rentefrihed. Får du godkendt lånet, betaler regningen på 1.500 kr. og tilbagebetaler lånets fulde beløb inden de 30 dage er gået, har du faktisk fået lånet gratis, og sparet dig selv for ekstra omkostninger for dit udestående.

Har du derimod brug for et meget større beløb, måske 200.000 kr. til at renovere dit køkken og/eller badeværelse, så er det formegentlig ikke noget du lige kan tilbagebetale den efterfølgende måned. Du får sikkert brug for en lang løbetid og så lav en rente som muligt gennem hele perioden. Her vil det være anbefalingen at se nærmere på et forbrugslån, eftersom du her kan låne beløb op til 500.000 kr., med lavere rente end de andre hurtige lån og med en løbetid op til 72 måneder. Selvsagt henvender forbrugslån sig til kunder, der har brug for større investeringer.

Lån uden nemid – Kan man det?

Er det muligt at tage lån uden nemid? Det er der mange der spørger om, fordi de ikke er trygge ved at bruge sit nemid på ukendte sider. Men langt de fleste låneudbydere tilbyder ikke lån uden nemid da det er deres sikkerhed for at du er hvem du siger du er, og for at mindske svindel med CVR numre og dokumentforfalskninger. Du kan godt låne uden nemid, men det er de færreste der tilbyder det. Så du kan prøve at ansøge om lån hos nogle af de overstående låneudbydere her på siden og se om nogle af dem ikke kræver lån med nemid.