Minilån – Find billige minilån & Mikrolån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Minilån er den nemmeste løsning, hvis du mangler et mindre beløb som helst skal være her og nu. Nedenfor vil du se mulighederne for at få billige minilån og mikrolån, så du kan sammenligne og finde det bedste minilån for dig.

Billige lån

Minilån

Her finder på siden finder du vores dagsaktuelle ovesigt over danske minilån. Du vil selv kunne vælge lånebeløb og da der kan være stor forskel på de lånetilbud som man bliver tilbudt når man finder minilån, så bør du minimum ansøge 2 eller 3 forskellige minilån for at finde de billigste minilån.

Minilån med hurtig udbetaling

Du finder en oversigt over danske minilån lige her på siden. Det er hurtigt og nemt at optage et lån ud fra de forskellige lån, vi præsenterer dig for. Vi har samlet en række forskellige udbydere, der kan levere en lang række billige minilån, så du kan købe lige netop det, du står og mangler.

Minilån er – som navnet siger – små lån. Både forbrugslån og billige kviklån med hurtig udbetaling under 10.000 kr. kaldes minilån.

Løbetiden på et sådant lån kan varieres fra nogle dage og op til 3 år. Lånets rente og ÅOP varierer i forhold til, hvor lang løbetiden er. Som ved alle andre lån skal du selvfølgelig overveje, hvad den månedlige ydelse er, kontra hvor meget plads du har i dit budget til at betale tilbage på minilånet. Jo kortere løbetid, du vælger på dit nye lån, jo højere bliver den månedlige ydelse.

Fordi lånebeløbet ofte er et forholdsvist lille beløb, er et af denne type lån selvfølgelig velegnet til investeringer, der ikke kræver over 10.000 kr. Det kan f. eks. være din næste ferie, du vil finansiere med et minilån, eller det kunne være lidt nye møbler, du lige synes, der mangler i din stue. Det kunne også være nyt udstyr til din bil eller en stor fornyelse af garderoben. Alt det kan blive muligt med et minilån

Som andre lån, du kan optage på nettet, er det super hurtigt at oprette et minilån. Pengene overføres inden for få dage, og du svar på din låneansøgning næsten med det samme. På den måde sikrer et minilån, at der ikke behøver at være langt fra tanke til handling. Når du har besluttet dig for et lån, går du bare ind og ansøger. Så har du pengene i løbet af meget kort tid. Det er faktisk lige så godt som et LånLet lån

Billige minilån er bedst

Billige Minilån er lette og hurtige at optage. Derfor er der også stor konkurrence på markedet fra udbydernes side. Det kan komme lånemodtagere til gavn, hvis man bare sørger for grundigt at undersøge lånemarkedet for de muligheder der er. Et billigt minilån kan tilbydes på flere forskellige måder, og hver udbyder har sin måde at gøre det på. Et minilån er typisk et lån på under 10.000 kr., hvilket er det samme for alle. Men der kan være variationer i renter, løbetid og oprettelsesgebyr. Der er stor forskel på renten blandt lånegiverne, og det er det første du skal holde øje med, når du overvejer at optage et lån. For det meste er det fordelagtigt at gå efter det billige minilån med den laveste rente, fordi det har de laveste omkostninger for dig i det lange løb. Men i enkelte tilfælde er den lave rente lav, fordi der er et højt oprettelsesgebyr. Så hvis du er på udkig efter et kortsigtet lån, kan det være en fordel at tage et med en lidt højere rente, hvis der til gengæld ikke er noget oprettelsesgebyr. Det rette valg afhænger af, hvad du skal bruge lånet til, længden for løbetiden og størrelsen på de månedlige afdrag.

Derudover skal du overeje at renten kan skifte fra dag til dag. Så hold øje med renten i noget tid, så du får en fornemmelse af, hvad en god rente at låne til er, og hvilke renter der ikke er. På denne måde kan du spare dig selv for en samme penge.

Et minilån der passer til dine behov

Der er mange ting at bruge penge på i denne verden. Forbrugsgoder, rejser og oplevelser, gaver til sine nærmeste og meget mere. Man kan have råd til meget, men sjældent det hele, og nogle gange har man måske ikke helt råd alligevel, og andre gange har man ikke råd til ikke at købe det. Det kan være svært at få sin økonomi til at gå op i en højere enhed, og det kan kræve at man står i en situation hvor det er bedre at have flere penge mellem hænderne nu, mod til gengæld at have lidt færre senere. Står du i den situation, kan et minilån måske være løsningen for dig. Det kan booste din økonomi, så du kan få råd til det du lige står og mangler. En ansøgning om et minilån kan godkendes på få sekunder, og du kan have pengene stående på din bankkonto næsten lige så hurtigt. Det er en nem måde at skaffe penge på hurtigt, men du skal selvfølge være opmærksom på, at det ikke er gratis. I nogle tilfælde kan det være næsten gratis, men langt de fleste minilån kommer med en rente, som måske er lidt dyrere end andre typer af lån. Det skyldes det forholdsvis lave beløb og at der ikke skal stilles nogen sikkerhed eller garanti. Ved de fleste minilån kan du selv vælge beløb og løbetid og dermed selv skræddersy lånet til dine behov.

Minilån hvor RKI ikke er en hindring

For de fleste lånegivere gælder det, at minilån ikke kan godkendes hvis lånetager er registreret i RKI. Det er en risiko mange ikke har lyst til at tage, men der findes enkelte udbydere, som er mere risikovillige. Det er dog ikke uden omkostninger, og derfor er disse minilån også dyrere end de normale. Hvis man har en dårlig kredit historie, kan man blandt andet få godkendt sin ansøgning ved at stille en form for sikkerhed, som i det fleste tilfælde vil være en kautionist. Kan man påvise at en anden vil betale ens afdrag, hvis man ikke selv kan, er det muligt at få et minilån, selvom man har sit navn stående i RKI.

Med et minilån får du frie tøjler

En af de helt store fordele ved et minilån er, at du helt selv bestemmer hvad du vil bruge pengene på. Hvis du går i banken for at bede om et lån på 10.000 kr. til en drengerøvstur til Budapest eller et romantisk spaophold i Maldiverne eller 500 poser matador mix, så får du højest sandsynligt et nej og et tip om at sukker er usundt. Og inden du får det nej, skal du have aftalt et møde med din bankrådgiver, og udspørges om det ene og det andet. Et minilån kan blive godkendt på få sekunder uden videre, og så er pengene dine uden nogen spørgsmål. Det er naturligvis ikke gratis penge man får ned i lommen, hvilket er godt at gøre sig klart fra start.

Husk at minilånet også skal betales tilbage

Det giver jo selvfølgelig sig selv, men nogle gange kan det være en lidt abstrakt størrelse at have med at gøre. Derfor er det altid fornuftigt at sætte sig grundigt ind i, hvad låneaftalen indebærer og hvilke konsekvenser det kan have ikke at betale til tiden. Man skal se på renteomkostninger og løbetid og gøre op med sig selv om man har råd til at optage lånet. Låneberegneren gør det nemt og overskueligt at se beløbet for det månedlige afdrag, og hvornår lånet skal være tilbagebetalt. Dermed har man som ansøger den rette information til at vurdere om lånet er realistisk og lægge en afbetalingsplan derefter. Det er altid rart med lidt ekstra kontanter til rådighed, men hvis det ikke skal komme til at blive en voldsom hovedpine i sidste ende, skal det gøres med en vis ansvarsbevidsthed.

Hvilken type lån skal du vælge?

Har du brug for et nemt og hurtigt lån, er der flere muligheder at vælge imellem på markedet. Foruden minilån er der også kviklån og SMS lån. Hvad forskellen helt præcist er, kan være svær at fastlægge, fordi nogle gange er der reelt set ikke nogen forskel. Dog er der visse ting som kendetegner det ene lån frem for det andet, uden trækkene udelukker hinanden. Et kviklån minder meget om et minilån. Forskellene er for det meste at kviklån er gratis at oprette og man kan låne et større beløb. Til gengæld er renten typisk højere også. SMS lån er små hurtige lån, som mest er kendetegnet ved, at de normalt skal tilbagebetales indenfor 30 dage. Det er således også mindre beløb der er tale om, og en relativ lav rente, så længe man overholder lånebetingelserne.

Man kan sige at et minilån er en mellemting mellem de to andre lånetyper i forhold til rente, beløb og løbetid. Fælles for dem alle er, at de ansøges online og har hurtige behandlingstider. Dertil er der få låneudbydere der tilbyder alle tre typer af lån til personer registreret i RKI mod en vis sikkerhed og højere rente.

Hvilket lån man skal vælge afhænger af ens situation og hvilke behov, der gør sig gældende. Som udgangspunkt kan man også vælge at søge flere forskellige lånetyper. Det er ganske uforpligtende at søge, så når man har fået svar, kan man så vælge den løsning, man synes der passer bedst til det man leder efter.

Kan alle få et minilån?

Det korte svar er ja, og det lange svar er næsten. Der er ganske få betingelser, der skal være opfyldt før man kan få søge og få godkendt et minilån. Først og fremmest skal man være fyldt 18 år, dog er der flere låneudbydere, som er mere forpasselige og sætter grænsen ved enten 21 år eller 23 år. Derudover skal man, hvis man ansøger en dansk låneinstans, have et dansk cpr-nummer. Det bruger låneudbyderne til at lave en kreditvurdering. Sidst men ikke mindst er det langtfra alle som tilbyder minilån, som også tilbyder det til personer registreret i RKI. I forhold til hvor mange lånegivere der er, er det meget få som gør det. Og som tidligere nævnt er det på nogle andre og mere besværelige betingelser.

Derfor, på baggrund af overnævnte præmisser, kan man med højeste sandsynlig få et minilån hvis man er fyldt 23 år, har dansk cpr-nummer og ikke står i RKI. Uanset ens civiltilstand og om man er i arbejde, studerende eller noget helt tredje eller fjerde.

Minilån hvis man bor i udlandet

På dette område kan det være meget svært at sige noget generelt, eftersom der er meget forskellige regler og love for online lån, alt efter hvilket land man befinder sig i. Dog er det ret udbredt, at man ikke kan ansøge minilån hos en dansk lånegiver, hvis man har adresse i udlandet. Omvendt er det dog muligt hvis man for eksempel er dansker bosat i Sverige, at ansøge online lån hos en svensk udbyder. Hvorvidt det gælder andre lande også, skal man sætte sig grundigt ind i, før man begynder at ansøge om minilån i udlandet.

Minilån når man er 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at kunne optage et lån på nettet, og det gælder selvfølgelig også minilån.

Minilån er små privatlån, der normalt ligger mellem 3.000 og 75.000 kr. Når man vil have et lån af denne type kan det gøres utroligt nemt. De fleste mini lån kan søges på internettet og det tager kun 15 minutter før man har svar på sin låneansøgning. Når man søger de små hurtige lån er RKI ingen hindring. Udbyderne af minilån står i kø for at give dig det bedste tilbud, og derfor kan det sagtens lade sig gøre at finde adskillige, der tilbyder lån selvom du står registreret i RKI. Disse er dog oftest en del dyrere en traditionelle minilån. Desuden skal du ikke svare på anmasende spørgsmål for at få et minilån, hvilket ofte er attraktivt for mange ansøgere.

Fordi minilån er så nemme at få er de desværre også relativt dyre i forhold til forbrugslån i banken. Ved banklån skal man svare på en masse spørgsmål, og bankens kendskab til kunden er ofte stort, hvilket gør at banken er meget bedre til at vurdere risikoen ved at låne til personen. Det betyder også at banken kan undgå at låne penge ud hvor risikoen er størst, og dermed tilbyde en generelt lavere rente.

Minilån imellem kan der være stor forskel på prisen så derfor er det en god ide at undersøge sine muligheder på nettet. Det er let at finde udbydere af minilån og når man har fundet tilstrækkelig er det bare at sammenligne lånenes ÅOP (Årlig omkostning i procent). Lånet med lavest ÅOP er altid det billigste da ÅOP opsummerer alle udgifter i lånets løbetid og dermed giver en form for “kilopris” for et lån.

Se også mulighederne for SMS lån eller at få lån trods RKI registrering