Forbedr din performance på arbejdet

Forbedr din performance på arbejdet

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Verden er i rivende udvikling. I dag på arbejdsmarkedet skal alt gå hurtigere og vildere. Vi skal ofte kunne meget mere end vores egentlige kompetencer for at kunne følge med og tit fører det til stress og forvirring. Så hvordan kan vi blive bedre på arbejdsmarkedet uden at gå helt ned med stress?

Tag kurser

En god måde at blive bedre på arbejdet er ved at opnå ny viden. Ved at tage kurser kan du nemt opnå ny viden indenfor dit felt og samtidig skabe et nyt netværk. Der findes både foredrag, kurser og webinarer, hvor du kan lære med fra din computer af. Når du tager til kurser og foredrag, viser du også dine kollegaer og chef, at du er villig til at forbedre din performance, og det kan betyde noget for, hvordan du bliver set af dem.

Få nye kompetencer

Det hører lidt med til at tage nye kurser, men at få nye kompetencer er en god måde at blive bedre til dit arbejde, så du skiller dig lidt ud fra dine kollegaer. F.eks. kan du blive en haj til Adobe Photoshop og imponere dine kollegaer og din chef. Photoshop er ikke just nemt for nybegyndere, men der findes utallige guides til, hvordan du kan bruge programmet på en smart måde.

Sæt nogle mål

Vi har alle haft nogle nytårsforsæt i håb om at nå i mål på et eller andet tidspunkt. Selvom de kan være fjollede, kan de faktisk overføres til arbejdet. Hvis du sætter et mål om, hvor du gerne vil være ift. dit arbejde om ét år, så er der større sandsynlighed for, at du også arbejder hårdere på arbejdet. Sæt derfor nogle ambitiøse, men også realistiske mål.

I jagten på at performe bedre på arbejdet, må du ikke glemme at passe på dig selv. Hvis du føler, at du er stresset, er det en god idé at læse råd om mental sundhed på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, så du kan passe på dig selv og din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *