Hvad er dit nytårsforsæt?

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Nytårsforsætter er noget de fleste af os har et tæt forhold til. Enten fordi vi har haft det samme nytårsforsæt igennem de sidste 10 år, eller at vi har opgivet hele ideen, om at et nyt år vil ændre ens indgroede vaner. Men, 2020 viser ikke kun vejen ind i et nyt år, men i et ind et helt nyt tiår. Måske er det lige det der skal til, for endelig at lykkes med sit nytårsforsæt?

Igen og igen og igen

Endnu et år er gået, det er igen tid for eftertanke og refleksion. Hvad har været godt, hvad skal laves om og hvad skal være nyt, i det nye år. Det er i denne refleksion, som de fleste gør sig, at ideen om nytårsforsæt langsom begynder at tage form. For var det ikke, lige netop i år, det endelig ville lykkes med at smide de ekstra kilo? Var det ikke lige i år, man skulle stoppe med at spise kød? Var det ikke lige i år, man skulle begynde med at løbe 4 gange om ugen? Og var det ikke lige i år, at alle ens drømme endelig skulle gå i opfyldelse. 

Mange af os, har prøvet at have en eller flere nytårsforsætter, ofte det samme gang på gang. Selv om intentionen er god, og man føler sig motiveret til at lave de nødvendige ændringer, ja så ender det desværre ofte med at ens flotte nye fitness kort, ligger ubrugt i skuffen, efter kun et par uger i træningstøjet. Noget du kan genkende?

Realistiske mål

Det som er vigtigt, hvis du har ambitioner om at lykkes med at overholde sit nytårsforsæt, er at lave realistiske og gennemførlige mål. Hvis du tænker, at nu skal jeg gå direkte i gang med at løbe 5 gange om ugen, eller smide 10 kg på en måned, kan det være svært at lykkes. Hvis man sig sætter urealistiske mål, vil det hurtig opstå en fornemmelse af, at det hele er umulig, og man falder automatisk tilbage i de gamle vaner.

Det er derfor vigtigt at holde ens mål realistisk, og gennemførlige. Det kan derfor være en god ide at planlægge hvordan du skal nå dit mål- og alliere sig med nogen som deler din motivation for at lave ændringer i hverdagen. Hvis målet er at begynde med løbetræning, kan det være en god ide at melde sig ind i en løbeklub. I løbeklubben vil der straks være nogen som forventer at man møder op til træning. På denne måde er det ikke kun en selv man svigter, hvis det er svært at finde motivationen frem en regnfuld eftermiddag i februar.

Populære nytårsforsætter

Nytårsforsætter er, som sagt, udbredte over det danske land. Du står derfor ikke alene med din kamp mod hverdagens overtagen af de gyldne motivationer, og gode intentioner. Nogle af de mest populære nytårsforsætter, er det at begynde med at træne. Det er også derfor fitnesskeder over hele lander oplever voldsom øgning i antallet af nye medlemmer, her i starten af det nye år. Når mange af de nyerhvervede medlemskaber alligevel viser sig være passive, når foråret banker på, viser bare at det er et udbredt problem at holde motivationen oppe.

Nyt år nye muligheder

Mange ser på starten af et nyt år, som en mulighed til at tage skridtet fuldt ud, i forhold til at virkeliggøre en eller anden drøm de har gået rundt med. Det kan være en jorden rundt rejse, som endelig skal til blive virkelighed. Det kan også være et karriereskift, måske var det lige i år du skulle springe ud som selvstændig? Det kan også være du har gået rundt med tanker om at investere, men endnu ikke har vovet at gøre alvor af tankerne.

Investeringsmuligheder i fremtiden

Hvis du er en af de mange, som har gået og duftet til forskellige investeringsplatforme, men endnu ikke er helt fortrolig med det, så er det måske noget du skulle ligge nærmere på i det nye år? I dag findes der utrolig mange muligheder til at investere, og du bestemmer faktisk selv om du vil have en høj eller lav risiko på dine investeringer. Det er selvfølgelig de traditionelle investeringer som ejendom og aktiehandel, men der findes også et hav af andre muligheder. Du har måske hørt om kryptovaluta? Kryptovaluta er en digital valuta, som ikke reguleres af pengeinstitutter eller centralbanker. Ligesom ved aktiehandel er afhænger det af udbud og efterspørgsel. Den størst form for kryptovaluta er Bitcoin. Hvis du er nysgerrig på at investere i kryptovaluta er Bitcoin et godt sted at starte.

Fortjenesten ved at investere i Bitcoin, kan være stor, da kryptovaluta historisk set har haft store udfald i værdi. For at mindske risikoen for at tabe, findes der i dag handelssoftware programmer som Bitcoin Code. Det kan du læse mere om her. Bitcoin Code forsøger at mindske risikoen for at tabe, ved at automatisere handelsbeslutningerne og udfører handler på vegne af investorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *