VPN – Find den bedste VPN og spar penge på streaming

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

En VPN er noget som flere og flere idag gør brug af og der er ingen tvivl om at VPN tjenester blomstre op overalt på internettet, for at hjælpe brugere med at være anonyme på internettet og skjule deres ip adresse. Men hvilke fordele kan der være ved at bruge en VPN og hvordan kan du spare penge på streaming ved at bruge en vpn? Det finder vi ud af i denne artikel hvor du vil lære en hel masse om VPN og lære hvilke fordele der kan være med en VPN tjeneste på din computer eller telefon.

VPN
VPN

Hvad er VPN?

VPN står for virtuelt private network og er en tjeneste eller en service som kan hjælpe dig med at få din ip-adresse skjult for andre. Med en VPN tjeneste så vil din ip-adresse kunne blive fremvist som om du var et helt andet sted i verden, da de fleste VPN tjenester har servere rundt omkring i hele verden hvor du kan forbinde dig på, for at skjule din egen ip adresse.

Fordele ved VPN?

En af de store fordele ved at bruge en VPN tjeneste er at med en VPN så kan du streame på de forskellige streaming tjenester i de pågældende lande. Det betyder at du kan få adgang til det amerikanske netflix, hvor der er langt større udvalg af film og serier. Dette er fordi de har langt flere tilladelser til at vise film og serier i USA i forhold til at fremvise filmene og serierne i Danmark. Udover at der er langt større udvalg, så er der geografisk prissætning hvilket betyder at Netflix abonnementerne ikke koster det samme i Danmark som det gør i USA. Det er faktisk dyrere at have et Netflix abonnement i Danmark end i USA hvor prisen er en del lavere end i Danmark, på trods af at udvalget af film og serier er så markant større i USA. Du kan finde langt flere fordele på VPN-zone.dk her hvor der er en hel masse artikler omkring netop VPN og hvilke fordele og ulemper der er ved VPN hver især.

Hvad koster VPN?

Prisen for VPN er meget forskellige afhængige af hvilke tjenester man vælger. Nogle koster 10 kroner om måneden og nogle op over 50 kroner om måneden. Der er også forskel på prisen afhængig af hvor lang tid du vælger at købe et VPN abonnement over. Jo længere tid du køber for jo billigere er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *