Spar penge på ferien; bilferie i Spanien er den billige løsning

Spar penge på ferien; bilferie i Spanien er den billige løsning

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

At holde ferie kan være en dyr affære, og det kan hurtigt løbe op i flere tusinde kroner at købe flybilletter, hotelophold og alt hvad der hører med. Har man ikke det store overskud på bankkontoen, men ønsker man alligevel at besøge det eksotiske land Spanien, så kan bilferie være den rette løsning.

Her får du en miniguide til hvordan du kan holde en billig ferie i Spanien med lejebil og gode stunder på landevejen.

Fin den rigtige bil og læg en rute

Om du vil på bilferie ved Spaniens sydkyst eller i Baskerlandets nordlige områder er op til dig, vigtigst er at du beslutter dig for en rute, så du ved hvor lang tid du skal bruge og hvilken retning du skal køre i.

Har du selv en bil er det intet problem, men i en verden hvor færre mennesker har bil end tidligere, der kan det blive nødvendigt med en god og funktionel lejebil.

For at finde den bil der bedst matcher dine personlige behov og præferencer kan du lade dig inspirere på Easyterra.dk, hvor du kan sammenligne priser og services. Din bilferie skal måske nydes i selskab med familie eller venner, og i det tilfælde kan det være nyttigt at finde en rummelig bil til en plausibel pris.

Bo billigt og simpelt

Hvis man vil sammensætte en billig ferie, hvor man kører fra destination til destination, så kan det være en god idé også at finde billige løsninger på overnatning.

I stedet for at booke de dyre hoteller inde i byerne kan man overveje camping eller hostels udenfor byerne. På den måde kan man spare tusindvis af kroner med stadig bo godt og komfortabelt.

Synes man at camping og telt er sjovt og en anderledes måde at holde ferie på, så kan man med fordel planlægge sin rute efter billige campingpladser i naturskønne omgivelser.

Det er særdeles nemt at have teltet med i bagagerummet og blot slå det op på kort tid, når behovet melder sig.

Har man behov for at transportere telt og megen bagage generelt, så skal man måske kigge sig om efter en stor bil med plads til det hele her.

Den økonomiske gastronomi; tapas på budget

Når man holder ferie i Spanien, så er en stor del af oplevelsen også at spise godt og prøve lokal tapas og paella fra de steder man besøger.

Men spiser man ude hver dag og går man efter de mest besøgte restauranter i byernes centrum, så kan det hurtigt blive en uønsket omkostning.

Foretager man en generel research omkring den by skal til og finder anbefalinger på lokale og økonomisk venlige spisesteder, så kan man undgå at betale for meget og falde i de velkendte turistfælder.

Dertil kan man supplere sin diæt med egen madlavning, så man ikke nødvendigvis behøver at betale for samtlige måltider på restaurant. Husker man altid at have vand, frugt, brød og pålæg ved hånden, så kan man spare hundredvis af kroner på drikkevarer fra kiosker, benzintanke eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *