3 gratis idéer til romantiske dates

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Sponseret

Er det sparetid hjemme hos dig? Så betyder det heldigvis ikke, at du skal spare på romantikken. Der findes nemlig mange gode idéer til gratis dates, som du kan nyde med en partner eller en ny heldig kartoffel.

De fleste af os kan godt lide at krydre hverdagen med et drys romantik. Det behøver ikke at være spaophold eller dyre middage på fancy restauranter. Du behøver heller ikke at medbringe en flaske ægte champagne for at gøre din date romantisk og stemningsfuld.

Nej, tværtimod er der mange skønne ting, man kan lave for ingen (eller næsten ingen) penge. Det kræver bare, at du tænker lidt kreativt og bryder ud af boksen. Hvis du har brug for hjælp, får du her 3 gode idéer til romantiske dates på budget.

1. Picnic i skoven

Fuglesang, vilde blomster og susen af vind i høje, grønne træer. Skoven er et romantisk sted at befinde sig, og den er bestemt også en god lokation til en date. Find en lysning og bred et hyggeligt tæppe ud i skovbunden. Skænk en kop te eller kaffe og nyd naturen sammen. Her er der ro og fred til at lære hinanden at kende. Skulle I få lyst, kan I gå på eventyr på skovens veje og stier.

2. Solnedgang ved stranden

Som vi netop har slået fast, er naturen bare dødromantisk. Og der findes altså ikke en mere romantisk aktivitet end at se solnedgangen sammen. Det behøver ikke at koste en øre, hvorfor vi roligt tør love, at det kan være en date på budget.

Hvis du gerne vil gøre det lidt ekstra romantisk, kan du medbringe en flaske (billige) bobler eller lignende til ganen. Hvis det er lunt, kan I også aftenbade i solnedgangens skær.

3. Middag på budget

Den tredje idé er ikke helt gratis, men ikke desto mindre billig – især hvis alternativet er at tage ud at spise sammen. Der er nemlig ikke noget som at lave et lækkert måltid mad derhjemme sammen.

Det aktiverer alle sanser, og samtidig har man noget at tage sig til, mens man snakker og lærer hinanden at kende. Det bliver ekstra hyggeligt med noget god musik på anlægget, et par levende lys i stagerne og en sjat rødvin i glassen.

En middag derhjemme er også en ganske intim date, fordi I inviterer hinanden ind i hinandens hjem. Hvis man er rigtig heldig, ender aftenen måske endda i soveværelset… Du kan selvfølgelig også finde andre muligheder for at få stillet dit sanselige behov som thai massage København og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *